Wednesday, July 8, 2009

cek nak PINDAH!!!!


M0rninggg..quite early i msk 0pis 2day..yes, amin and wani took leave since they have interview so i and 0gy decided to breakfst kat 0pis jer....abg yg jaga pin2 depan kat floor ni p0n siap tnya.." aik..keja kul 8 ke..kul 9 nie?? " hehe..well, sajer je..sbb nak berintenet dulu..kang kul 9 dah kena block segala aktiviti yg seumpama ini..kang kul 6 plak la br nak b0leh bukak p0n..

Well, since semlm my 0tak ni mcm nak pegi urut je..x p0n klu leh nak je sapu minyak angin sekali..huhu..ni suspected kena ujan kelmarin..itu yg rasa ting t0ng je pale..bwk balik lapt0p p0n, satu keja x jadi..aku hentam ti0d trus lepas makan..kul 9 aku dah 'merek0t' kat s0fa depan..kul 10 aku bgun tarik tilam trus landing...haha~

Keja this week, quite b0san..d0k 0pis jer..mana x nye..aku ni kaki mana reti d0k diam..asyik ngadap pc jer..nasib la ada bunga yang c0mel kat ats meja ni + lilin ( bahan rampasan kat melaka ari 2..), maka apabila b0san..aku c0pet plak brg2 en.mat yg ada kat meja sebelah spt mug, gelas yg c0mel dan juga tmpt letak pen dr srwak..hahaha..maka..meja aku skang dah c0mel skit..

hah..this weekend my br0ther btunang..intan, j0m balik kedah..tgk awek dia yg x dpt restu aku 2..huh..dsebabkan pikir abg, maka aku gagahkan hati demi menjaga hati kakanda ku yg se0rg itu..huhu..

p/s Buc..hang kata pindah keramat..kat mana? aku kat keramat ujung..pangsapuri ats bukit..tensi0n sungguh aku d0k sana..klu x pikir kwn, nak je aku pindah skang...sbb mbr aku dah offer d0k ngan dia kat salak..rumah best lak 2..huhu

3 comments on "cek nak PINDAH!!!!"

buck on July 8, 2009 at 7:05 PM said...

sya tggl di keramat au3...bila kita boleh jumpa???hahaha

cik intan on July 8, 2009 at 7:37 PM said...

takmo aku pi..kang abg ang tak jadi masuk minang awek dier,, trus dier soh mak ko sarung cincin kat jari aku...aauw! hahahah!

wek yaH mula berleter... on July 10, 2009 at 3:24 AM said...

intan:bgus gak 2..aku lebih restu..mak minah 2 d0k sakitkan ati mak aku lagie..abg aku lak asyik nak menang awek dia..haish..ntah laaa..pening2..
buc: anytime..r0ger jer..hahaha~

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

Followers

 

Langkah wekYah Copyright 2009 Fashionholic Designed by Ipiet Templates Sponsored by Tadpole's Notez